GROOT EETFESTIJN

Scouts, Gidsen en VOSOG Sint-Tarcitius Terjoden presenteren hun jaarlijkse steakslag.

Zoals gewoonlijk kan je bij ons tussen 11:30 en 15:00 aanschuiven voor een heerlijk malse steak (of kip) met frieten en garnituur. Natuur, of vergezeld van champignonroomsaus, provençaalse saus of peperroomsaus. Als vegetarisch alternatief bieden wij dit jaar een loempia aan.

Een toffe compagnie, een tombola, een springkasteel voor de kindjes, terrasjesweer ... en uiteraard kan er ook iets gedronken worden.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leiding, jins en oud-scouts. Kan je er niet bij zijn? Koop dan een steunkaart en geef ons een duwtje in de rug.

Inschrijven is ook mogelijk op de dag zelf aan de kassa, maar op is op! Op zaterdag verwelkomen we jullie graag van 18u00 tot 21u00. Zondag openen we onze deuren vanaf 11u30!

Op zondag genieten jeugdbewegingen van een apart plaatsje en voorrang op de rest, mits ze in uniform zijn en nog leiding moeten geven later die dag.

OP HET MENU

steak natuur